foodfestival zwolle

park de wezenlanden - 15 juni t/m 18 juni

Als vanzelfsprekend nestelde Lepeltje Lepeltje zich weer in Zwolle! Dit jaar verhuisde het culturele foodfestival naar het grotere Park de Wezenlanden. Vier dagen lang omringde je jezelf met creativiteit en wereldse muziek, verlegde je je culinaire drempel of ging je langs de marktkramen vol bijzondere waren. Zoals altijd was er voor de kids onstuimig vermaak en was Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

boordevol creatieve kookkunsten

Op Lepeltje Lepeltje kon je je verlekkeren aan een diversiteit aan gerechten. Elke mobiele keuken had een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Iedere chef bakte met plezier een allergievrije versie voor je, waardoor je alle smaaksensaties mee mocht maken. Hieronder een greep uit het veelzijdige en watertandende foodprogramma.

van akoestische sets tot elektronische tonen

Tijdens Lepeltje Lepeltje tuimelde je in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. ‘s Middags liet je je verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrok en de borrel begon, ging het tempo vanaf het podium omhoog. Vind de veelzijdige line-up van live muzikanten hieronder, maar er waren ook zeker DJ’s die hele lekkere plaatjes draaiden.

Bekijk timetable

uitermate vermaak voor de kids

Lepeltje Lepeltje was er ook voor de koters. Daarom was er op zaterdag en zondag kindervertier te vinden in het park en kon het kroost de handen uit de mouwen steken. De klassieke schommels namen weer plaats in het park en dienden als speeltuig voor de grote en kleine durfals.

Bekijk timetable

struinen en snuffelen op de mooie-dingen-markt

Tijdens Lepeltje Lepeltje speurde je naar mooi spul op de mooie-dingen-markt. Op zaterdag en zondag vond je naast baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Je waande je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

 

Partner

Hedon

veelgestelde vragen

over Lepeltje Lepeltje

Waar is het?

Lepeltje Lepeltje vindt plaats in Park de Wezenlanden, Zwolle

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van Lepeltje Lepeltje Zwolle zijn:

Donderdag 15 juni 16:00-23:30
Vrijdag 16 juni 14:00-00:30
Zaterdag 17 juni 12:00-00:30
Zondag 18 juni 12:00-22:00

Is het gratis toegankelijk?

Ja, Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Wanneer jij je eerste drankje haalt, betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker.

Waar kan ik een kadobon kopen?

Dat kan via deze pagina. 

Als koper van de kadobon ontvang je een bon in de vorm van een ticket in de mail. Heb je de mail niet ontvangen? Vraag deze op via Paylogic. 

De ontvanger van de kadobon laat dit ticket scannen bij de bemande kassa’s op het festivalterrein van Lepeltje Lepeltje. Let op: het ticket is enkel geldig in de gekozen Lepeltje Lepeltje stad. Dit staat aangegeven op het ticket.

Wat is de minimumleeftijd?

Wij hanteren geen minimumleeftijd op Lepeltje Lepeltje. Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

Is het veilig voor mijn kind?

Jazeker, door het speciale kinderprogramma is Lepeltje Lepeltje er ook voor de koters. Uit voorzorg kun je voor je kind een gratis polsbandje afhalen bij de bemande kassa’s, waar je je telefoonnummer op kunt schrijven. Zo zorgen we er samen voor dat je altijd bereikt kan worden voor het geval dat je kleine jou kwijt is.

Deelnemen aan Lepeltje Lepeltje

Ik wil graag meewerken, kan dat?

Jazekers! Via dit fomulier kan je je opgeven.

Waar kan ik me aanmelden voor de markt?

Via dit formulier kan je je opgeven als marktkramer. Zodra je het formulier hebt ingevuld, krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

Huisregels

Zijn honden toegestaan?

Als je de viervoeter aangelijnd wilt houden is hij/zij van harte welkom. Het is fijn als hij zijn drolletjes weer kan opruimen!

Hoe kan ik betalen?

Eten en drinken betaal je met muntjes. Deze zijn zowel per pin of contant te koop op het festival.

Zijn eigen consumpties toegestaan?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het festival. Houd het festival gratis en koop je versnaperingen aan de toog.

Kan ik de munten in verschillende steden gebruiken of omruilen voor geld?

In verband met fraudegevoeligheid verkopen we in elke stad andere munten. De munten die je op het festival koopt, kun je alleen tijdens die editie uitgeven en zijn niet in te ruilen voor geld. We raden je daarom aan om ze op te maken.

Wat is het alcohol- & drugsbeleid?

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd.

Handel in en/of gebruik van harddrugs is niet toegestaan, dus ook niet op Lepeltje Lepeltje. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd en riskeer je een boete of zelfs een celstraf.

Kan ik op beeld komen?

Om de sfeer vast te leggen kan er gefotografeerd of gefilmd worden op het terrein. Bij betreding van Lepeltje Lepeltje ga je akkoord met de kans dat je wordt vastgelegd op foto of video.

Waar kan ik terecht als ik een (onveilige) situatie heb ervaren?

Wij proberen een plek te creëren waar iedereen zich fijn en veilig voelt. Wil jij een situatie melden? Dat kan via [email protected], jouw melding komt terecht bij de vertrouwenspersonen binnen Kultlab.

neem contact met ons op

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Formulier versturen
Sluiten