Locatie & route

Stadspark, Tapijnkazerne is natuurlijk de plaats waar je vier dagen lang kunt genieten van het lekkerste eten en de beste sfeer.

Bekijk kaart

Contact opnemen

Heb je een vraag die hier niet tussen staat of heb je een tof idee om Lepeltje Lepeltje nóg leuker te maken? Neem gerust contact met ons op.

Versturen

Over Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje is een initiatief van Kultlab; een jonge organisatie die (mede) verantwoordelijk is voor evenementen als Kannen & Kruiken, Into the Woods festival en Wildeburg.

Wat zijn de openingstijden?

Vrijdag: 14:00 – 01:00
Zaterdag: 12:00 – 01:00
Zondag: 12:00 – 22:00

Huisregels

1. Het is niet toegestaan drank en etenswaren mee naar binnen te nemen tijdens dit evenement. Op het terrein is er een voldoende aanbod aan fantastisch eten en dorstlessende drankjes.
2. Handel in en/of gebruik van harddrugs is ten strengste verboden. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd. Alle soorten harddrugs worden in beslag genomen.
3. Bezoekers betreden en wonen het evenement bij op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijk of geestelijk letsel als gevolg van een bezoek.
4. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan eigendommen en/of goederen van de bezoekers.
5. Bezoekers die zich schuldig maken aan ongewenste intimiteiten, racistische en/of discriminerende opmerkingen worden verwijderd en overgedragen aan de politie.
6. Op en rond het evenemententerrein bent u verplicht aanwijzingen te volgen van de organisatie, beveiliging, het medisch team en andere partijen betrokken bij het evenement.
7. Het is verboden wapens en vuurwerk mee te nemen het terrein op. Bij het aantreffen van een wapen en/of vuurwerk zal deze bezoeker worden overgedragen aan de politie.
8. Op het terrein zal gefotografeerd/gefilmd worden. Bezoekers gaan bij betreding van het terrein akkoord met dit gegeven.
9. Toegang is voor alle leeftijden!
10. Honden zijn van harte welkom, maar moeten worden aangelijnd.
11. De organisatie kan bezoekers de toegang weigeren of verwijderen van het terrein.
12. Lepeltje Lepeltje is een feestje, gedraag je ook zo!

Ik heb een leuk idee voor het kinderprogramma, waar kan ik me hiervoor aanmelden?

Via dit formulier kan je je idee opgeven voor het kinderprogramma. Zodra je het formulier hebt ingevuld, krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

Waar kan ik me aanmelden voor de markt?

Via dit formulier kan je je opgeven als marktkramer. Zodra je het formulier hebt ingevuld, krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

Ik wil graag vrijwilliger zijn op Lepeltje Lepeltje, kan dat?

Jazekers! Via dit fomulier kan je je opgeven.

Ik wil graag komen optreden als muzikant of DJ. Waar kan ik me aanmelden?

Via dit formulier kan je je opgeven. Zodra je het formulier hebt ingevuld krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

Waar kan ik mij als mobiele keuken aanmelden?

Via dit formulier kan je je opgeven als mobiele keuken. Zodra je het formulier hebt ingevuld, krijg je een ontvangstbevestiging per mail. Hierin staan tevens de voorwaarden vermeld.

Zijn honden toegestaan?

Als je de viervoeter aangelijnd wilt houden is hij/zij van harte welkom. Het is fijn als hij zijn drolletjes weer kan opruimen!

Is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk?

Ja, Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Wanneer jij je eerste drankje haalt, betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker.

Zijn eigen consumpties toegestaan?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het festival.

Wat is de minimumleeftijd?

Wij hanteren geen minimumleeftijd op Lepeltje Lepeltje. Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

Wat is het alcoholbeleid?

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd.

Kan ik de munten in verschillende steden gebruiken of omruilen voor geld?

In verband met fraudegevoeligheid verkopen we in elke stad andere munten. De munten die je op het festival koopt, kun je alleen tijdens die editie uitgeven en zijn niet in te ruilen voor geld. We raden je daarom aan om ze op te maken.

Hoe kan ik betalen op Lepeltje Lepeltje?

Tijdens Lepeltje Lepeltje Wijkt Uit kun je contactloos pinnen tijdens het afhalen. Wanneer je kunt bestellen via de webshop kun direct afrekenen.