foodfestival maastricht

stadspark, tapijnkazerne

Lepeltje Lepeltje nestelde zich dit jaar weer in Maastricht! Drie dagen lang kon iedereen zich omringen met creativiteit en wereldse muziek, verleg je culinaire drempel of langs de marktkramen vol bijzondere waren. Zoals altijd was is er voor de kids onstuimig vermaak en is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

 

boordevol creatieve kookkunsten

Op Lepeltje Lepeltje kon je je verlekkeren aan de diversiteit aan gerechten. Elke mobiele keuken bood een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Er waren voldoende chefs die een allergievrije optie voor je konden klaarmaken. Hieronder een greep uit het veelzijdige en watertandende foodprogramma.

van akoestische sets tot elektronische tonen

Tijdens Lepeltje Lepeltje tuimelde je in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. ‘s Middags kon je je laten verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrok en de borrel begon ging het tempo vanaf het podium omhoog. De veelzijdige line-up van Lepeltje Lepeltje Maastricht stond bekend, waarbij Cultura Mosae een prachtige bijdrage heeft geleverd aan de muzikale programmering. Vind de veelzijdige line-up van live muzikanten hieronder, maar er waren ook zeker DJ’s die hele lekkere plaatjes draaien.

Bekijk timetable

uitermate vermaak voor de kids

Lepeltje Lepeltje was er ook voor de koters. Daarom was er op zaterdag en zondag kindervertier te vinden in het park en stak het kroost de handen uit de mouwen steken. De klassieke schommels namen zoals altijd plaats in het park en dienden als speeltuig voor de kleine durfals.

Bekijk timetable

struinen en snuffelen

Je kon op Lepeltje Lepeltje speuren naar mooi spul en het marktaanbod bekijken. Op zaterdag, zondag en maandag vond je naast baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Je kon je wanen tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

Schrijf je originele marktkraam in

Partner

Cultura Mosae

veelgestelde vragen

Over Lepeltje Lepeltje

Waar is het?

Lepeltje Lepeltje vindt plaats in het Stadspark, Tapijnkazerne in Maastricht

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van Lepeltje Lepeltje Maastricht zijn:

Vrijdag 9 juni 14:00-01:00
Zaterdag 10 juni 12:00-01:00
Zondag 11 juni 12:00-22:00

Is het gratis toegankelijk?

Ja, Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Wanneer jij je eerste drankje haalt, betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker.

Wat is de minimumleeftijd?

Wij hanteren geen minimumleeftijd op Lepeltje Lepeltje. Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

Is het veilig voor mijn kind?

Jazeker, door het speciale kinderprogramma is Lepeltje Lepeltje er ook voor de koters. Uit voorzorg kun je voor je kind een gratis polsbandje afhalen bij de bar, waar je je telefoonnummer op kunt schrijven. Zo zorgen we er samen voor dat je altijd bereikt kan worden voor het geval dat je kleine jou kwijt is.

Deelnemen aan Lepeltje Lepeltje

Ik wil graag meewerken, kan dat?

Jazekers! Via dit fomulier kan je je opgeven.

Waar kan ik me aanmelden voor de markt?

Via dit formulier kan je je opgeven als marktkramer. Zodra je het formulier hebt ingevuld, krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

Huisregels

Zijn honden toegestaan?

Als je de viervoeter aangelijnd wilt houden is hij/zij van harte welkom. Het is fijn als hij zijn drolletjes weer kan opruimen!

Hoe kan ik betalen?

Eten en drinken betaal je met pin, je hoeft geen muntjes te kopen. 

Zijn eigen consumpties toegestaan?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het festival. Houd het festival gratis en koop je versnaperingen aan de toog.

Wat is het alcohol- & drugsbeleid?

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd.

Handel in en/of gebruik van harddrugs is niet toegestaan, dus ook niet op Lepeltje Lepeltje. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd en riskeer je een boete of zelfs een celstraf.

Kan ik op beeld komen?

Om de sfeer vast te leggen kan er gefotografeerd of gefilmd worden op het terrein. Bij betreding van Lepeltje Lepeltje ga je akkoord met de kans dat je wordt vastgelegd op foto of video.

Waar kan ik terecht als ik een (onveilige) situatie heb ervaren?

Wij proberen een plek te creëren waar iedereen zich fijn en veilig voelt. Wil jij een situatie melden? Dat kan via [email protected], jouw melding komt terecht bij de vertrouwenspersonen binnen Kultlab.

neem contact met ons op

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Formulier versturen
Sluiten