foodfestival amersfoort

Lepeltje Lepeltje

Van lepelaar tot cateraar en marktkramer tot strijder: iedereen bedankt voor een verrukkelijk lepel-seizoen! In 2024 nestelt Lepeltje Lepeltje zich weer in verschillende steden in het land. Fijnproevers kunnen zich dan weekenden lang verlekkeren aan creativiteit en wereldse muziek en hun culinaire drempel verleggen, terwijl de koters hun ei kwijt kunnen bij onstuimig kindervermaak.

Op de hoogte blijven van de lepel-agenda voor 2024? Hou onze socials in de gaten en schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief, dan weet je als eerste waar en wanneer het culturele foodfestival in 2024 neerstrijkt.

boordevol creatieve kookkunsten

Op Lepeltje Lepeltje verlekker je je ieder jaar aan een diversiteit aan gerechten. Elke mobiele keuken biedt eigen specialiteiten en in het park is er voor ieder wat wils. Van vega tot allergievrij en van borrelhapjes tot maaltijden: iedereen kan alle smaaksensaties meemaken. Check hieronder een greep uit de watertandende gerechten van afgelopen seizoen.

Swipe voor meer

van akoestische sets tot elektronische tonen

Tijdens Lepeltje Lepeltje tuimel je in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Zodra het donker wordt en de borrel begint, gaat het tempo vanaf het podium omhoog.

Wil jij in 2024 onderdeel zijn van het muzikale menu van Lepeltje Lepeltje? Laat dan hieronder van je horen en wie weet zet jij volgend seizoen de toon in het park!

Meld je aan

uitermate vermaak voor de kids

Lepeltje Lepeltje is er ook voor de koters. De kleinsten kunnen bij het kindervertier kliederen en knutselen, zelf de keuken in duiken of hun ei kwijt bij allerhande creatieve spellen.

 

 

Swipe voor meer

struinen en snuffelen

Naast heerlijk eten struin je tijdens Lepeltje Lepeltje over de markt om te speuren naar mooi spul. Vind tussen de baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbedingen en waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

Swipe voor meer

neem contact met ons op

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Formulier versturen

veelgestelde vragen

Over Lepeltje Lepeltje

Is het gratis toegankelijk?

Ja, Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Wanneer jij je eerste drankje haalt, betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker.

Wat is de minimumleeftijd?

Wij hanteren geen minimumleeftijd op Lepeltje Lepeltje. Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

Huisregels

Kan ik op beeld komen?

Om de sfeer vast te leggen kan er gefotografeerd of gefilmd worden op het terrein. Bij betreding van Lepeltje Lepeltje ga je akkoord met de kans dat je wordt vastgelegd op foto of video.

Waar kan ik terecht als ik een (onveilige) situatie heb ervaren?

Wij proberen een plek te creëren waar iedereen zich fijn en veilig voelt. Wil jij een situatie melden? Dat kan via [email protected], jouw melding komt terecht bij de vertrouwenspersonen binnen Kultlab.

Sluiten