foodfestival eindhoven

anne frankplantsoen

Het culturele foodfestival maakte een daverend debuut in het Hemelvaartsweekend. Vier dagen lang kon je je omringen met creativiteit en wereldse muziek, je culinaire drempel verleggen of langsgaan bij enkele winkels op wielen vol bijzondere waren. Zoals altijd was er voor de kids onstuimig vermaak en was Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk.

van akoestische sets tot elektronische tonen

Tijdens Lepeltje Lepeltje tuimelde je in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. ‘s Middags kon je je laten verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrok en de borrel begon ging het tempo vanaf het podium omhoog. Vind de veelzijdige line-up van live muzikanten hieronder, maar er waren ook zeker DJ’s die hele lekkere plaatjes draaiden.

Bekijk timetable

struinen en snuffelen

Je kon op Lepeltje Lepeltje speuren naar mooi spul en het marktaanbod bekijken. Vier dagen lang vond je naast baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Je kon je wanen tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

Schrijf je originele marktkraam in

veelgestelde vragen

Over Lepeltje Lepelteje

Waar is het?

Lepeltje Lepeltje vindt plaats in het Anne Frankplantsoen, Eindhoven.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van Lepeltje Lepeltje Eindhoven zijn:

Donderdag 18 mei 12:00-23:00 (Hemelvaartsdag)
Vrijdag 19 mei 12:00-00:00
Zaterdag 20 mei 12:00-00:00
Zondag 21 mei 12:00-22:00

Is het gratis toegankelijk?

Ja, Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Wanneer jij je eerste drankje haalt, betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker.

Wat is de minimumleeftijd?

Wij hanteren geen minimumleeftijd op Lepeltje Lepeltje. Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

Is het veilig voor mijn kind?

Jazeker, door het speciale kinderprogramma is Lepeltje Lepeltje er ook voor de koters. Uit voorzorg kun je voor je kind een gratis polsbandje afhalen bij de bemande kassa’s, waar je je telefoonnummer op kunt schrijven. Zo zorgen we er samen voor dat je altijd bereikt kan worden voor het geval dat je kleine jou kwijt is.

Waar kan ik mijn verloren spullen ophalen?

Als jouw verloren voorwerp is gevonden, ligt deze bij de bemande kassa op het terrein. Als het festival voorbij is ligt het enkele dagen erna bij de gemeente.

Deelnemen aan Lepeltje Lepeltje

Ik wil graag meewerken, kan dat?

Jazekers! Via dit fomulier kan je je opgeven.

Waar kan ik me aanmelden voor de markt?

Via dit formulier kan je je opgeven als marktkramer. De markt in Eindhoven is voor dit jaar al gevuld, maar we zoeken nog marktkramers voor volgende edities. 

Huisregels

Zijn honden toegestaan?

Als je de viervoeter aangelijnd wilt houden is hij/zij van harte welkom. Het is fijn als hij zijn drolletjes weer kan opruimen!

Hoe kan ik betalen?

Eten en drinken betaal je met muntjes. Deze zijn zowel per pin of contant te koop op het festival.

Zijn eigen consumpties toegestaan?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het festival. Houd het festival gratis en koop je versnaperingen aan de toog.

Kan ik de munten in verschillende steden gebruiken of omruilen voor geld?

In verband met fraudegevoeligheid verkopen we in elke stad andere munten. De munten die je op het festival koopt, kun je alleen tijdens die editie uitgeven en zijn niet in te ruilen voor geld. We raden je daarom aan om ze op te maken.

Wat is het alcohol- & drugsbeleid?

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd.

Handel in en/of gebruik van harddrugs is niet toegestaan, dus ook niet op Lepeltje Lepeltje. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd en riskeer je een boete of zelfs een celstraf.

Kan ik op beeld komen?

Om de sfeer vast te leggen kan er gefotografeerd of gefilmd worden op het terrein. Bij betreding van Lepeltje Lepeltje ga je akkoord met de kans dat je wordt vastgelegd op foto of video.

Waar kan ik terecht als ik een (onveilige) situatie heb ervaren?

Wij proberen een plek te creëren waar iedereen zich fijn en veilig voelt. Wil jij een situatie melden? Dat kan via [email protected], jouw melding komt terecht bij de vertrouwenspersonen binnen Kultlab.

neem contact met ons op

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Formulier versturen
Sluiten