foodfestival dordrecht

wantijpark - 18 mei t/m 20 mei (hemelvaart)

Tijdens het Hemelvaartsweekend kan iedereen zich in Dordrecht drie dagen lang onderdompelen in creativiteit en wereldse muziek, zijn culinaire drempel verleggen of langsgaan bij de marktkramen vol bijzondere waren. Zoals altijd is er voor de kids onstuimig vermaak en is Lepeltje Lepeltje voor iedereen gratis toegankelijk. 

Openingstijden

Donderdag 18 mei 12:00-23:00 (Hemelvaartsdag)
Vrijdag 19 mei 12:00-00:00
Zaterdag 20 mei 12:00-00:00

boordevol creatieve kookkunsten

Verlekker je aan de diversiteit aan gerechten op Lepeltje Lepeltje. Elke mobiele keuken heeft een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een hap voor een kleine prijs. Iedere chef bakt met plezier een allergievrije versie voor je, waardoor je alle smaaksensaties meemaakt.

van akoestische sets tot elektronische tonen

Tuimel tijdens Lepeltje Lepeltje in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Laat je ‘s middags verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrekt en de borrel begint gaat het tempo vanaf het podium omhoog. De veelzijdige line-up van muzikanten wordt binnenkort bekendgemaakt.

uitermate vermaak voor de kids

Lepeltje Lepeltje is er ook voor de koters. Daarom is er iedere dag kindervertier te vinden in het park en steekt het kroost de handen uit de mouwen. De klassieke schommels nemen zoals altijd plaats in het park en dienen als speeltuig voor de kleine durfals.

struinen en snuffelen

Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Drie dagen lang vind je naast baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

Schrijf je originele marktkraam in

veelgestelde vragen

Over Lepeltje Lepeltje

Waar is het?

Lepeltje Lepeltje vindt plaats in het Wantijpark, Dordrecht.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van Lepeltje Lepeltje Dordrecht zijn:

Donderdag 18 mei 12:00-23:00 (Hemelvaartsdag)
Vrijdag 19 mei 12:00-00:00
Zaterdag 20 mei 12:00-00:00

Is het gratis toegankelijk?

Ja, Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Wanneer jij je eerste drankje haalt, betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker.

Wat is de minimumleeftijd?

Wij hanteren geen minimumleeftijd op Lepeltje Lepeltje. Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

Deelnemen aan Lepeltje Lepeltje

Ik wil graag meewerken aan, kan dat?

Jazekers! Via dit fomulier kan je je opgeven.

Waar kan ik me aanmelden voor de markt?

Via dit formulier kan je je opgeven als marktkramer. Zodra je het formulier hebt ingevuld, krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

Huisregels

Zijn honden toegestaan?

Als je de viervoeter aangelijnd wilt houden is hij/zij van harte welkom. Het is fijn als hij zijn drolletjes weer kan opruimen!

Hoe kan ik betalen?

Eten en drinken betaal je met muntjes. Deze zijn zowel per pin of contant te koop op het festival.

Zijn eigen consumpties toegestaan?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het festival. Houd het festival gratis en koop je versnaperingen aan de toog.

Kan ik de munten in verschillende steden gebruiken of omruilen voor geld?

In verband met fraudegevoeligheid verkopen we in elke stad andere munten. De munten die je op het festival koopt, kun je alleen tijdens die editie uitgeven en zijn niet in te ruilen voor geld. We raden je daarom aan om ze op te maken.

Wat is het alcohol- & drugsbeleid?

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd.

Handel in en/of gebruik van harddrugs is niet toegestaan, dus ook niet op Lepeltje Lepeltje. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd en riskeer je een boete of zelfs een celstraf.

Kan ik op beeld komen?

Om de sfeer vast te leggen kan er gefotografeerd of gefilmd worden op het terrein. Bij betreding van Lepeltje Lepeltje ga je akkoord met de kans dat je wordt vastgelegd op foto of video.

Waar kan ik terecht als ik een (onveilige) situatie heb ervaren?

Wij proberen een plek te creëren waar iedereen zich fijn en veilig voelt. Wil jij een situatie melden? Dat kan via [email protected], jouw melding komt terecht bij de vertrouwenspersonen binnen Kultlab.

neem contact met ons op

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Vraag/opmerking

Formulier versturen
Sluiten