Locatie & route

Vier dagen lang genieten van bijzondere gerechten, live muziek en DJ’s doe je uiteraard in het Burgemeester Brouwerplantsoen.

Bekijk kaart

Contact opnemen

Heb je een vraag die hier niet tussen staat of heb je een tof idee om Lepeltje Lepeltje nóg leuker te maken? Neem gerust contact met ons op.

Versturen

Over Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje is een initiatief van Kultlab; een jonge organisatie die (mede) verantwoordelijk is voor evenementen als Kannen & Kruiken, Into the Woods festival, Wildeburg en Netl Camping Kallumaan.

Hoe kan ik een vertrouwenspersoon bereiken?

Wij proberen een plek te creëren waar iedereen zich fijn en veilig voelt. Wil jij een situatie melden? Dat kan via [email protected], jouwmelding komt terecht bij de vertrouwenspersonen binnen Kultlab.

Ik wil graag meewerken aan Lepeltje Lepeltje, kan dat?

Jazekers! Via dit fomulier kan je je opgeven.

Wat zijn de openingstijden?

Vrijdag 14.00 – 01.00
Zaterdag 12.00 – 01.00
Zondag 12.00 – 00.00 (1e Pinksterdag)
Maandag 12.00 – 22.00 (2e Pinksterdag)

HUISREGELS

1. Het is niet toegestaan drank en etenswaren mee naar binnen te nemen tijdens dit evenement. Op het terrein is er een voldoende aanbod aan fantastisch eten en dorstlessende drankjes.
2. Handel in en/of gebruik van harddrugs en softdrugs is ten strengste verboden. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd. Alle soorten drugs worden in beslag genomen.
3. Bezoekers betreden en wonen het evenement bij op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijke of geestelijk letsel als gevolg van een bezoek.
4. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan eigendommen en/of goederen van de bezoekers.
5. Bezoekers die zich schuldig maken aan ongewenste intimiteiten, racistische en of discriminerende opmerkingen worden verwijderd en overgedragen aan de politie.
6. Op en rond het evenemententerrein bent u verplicht aanwijzingen te volgen van de organisatie, beveiliging, het medisch team en andere partijen betrokken bij het evenement.
7. Het is verboden wapens en vuurwerk mee te nemen het terrein op. Bij het aantreffen van een wapen en/of vuurwerk zal deze bezoeker worden overgedragen aan de politie.
8. Op het terrein zal gefotografeerd/gefilmd worden. Bezoekers gaan bij betreding van het terrein akkoord met dit gegeven.
9. Toegang is voor alle leeftijden!
10. Honden zijn van harte welkom, maar moeten worden aangelijnd.
11. De organisatie kan bezoekers de toegang weigeren of verwijderen van het terrein.
12. Lepeltje Lepeltje is een feestje, gedraag je ook zo!

Zijn honden toegestaan?

Als je de viervoeter aangelijnd wilt houden is hij/zij van harte welkom. Het is fijn als hij zijn drolletjes ook weer kan opruimen!

Is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk?

Ja, Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Wanneer jij je eerste drankje haalt, betaal je eenmalig een muntje voor de entreebeker.

Zijn eigen consumpties toegestaan?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het festival. Houd het festival gratis en koop je versnaperingen aan de toog.

Wat is de minimumleeftijd?

Wij hanteren geen minimumleeftijd op Lepeltje Lepeltje. Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

Wat is het alcoholbeleid?

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd.

Kan ik de munten in verschillende steden gebruiken of omruilen voor geld?

In verband met fraudegevoeligheid verkopen we in elke stad andere munten. De munten die je op het festival koopt, kun je alleen tijdens die editie uitgeven en zijn niet in te ruilen voor geld. We raden je daarom aan om ze op te maken.

Hoe kan ik betalen op Lepeltje Lepeltje?

Eten en drinken betaal je met muntjes. Deze zijn zowel per pin of contant te koop op het festival.