Locatie & route

Net zoals vorig jaar vindt Lepeltje Lepeltje plaats in Ter Pelkwijkpark.

Bekijk kaart

Contact opnemen

Heb je een vraag die hier niet tussen staat of heb je een tof idee om Lepeltje Lepeltje nog leuker te maken? Neem gerust contact met ons op.

Versturen

Over Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje is een initiatief van Kultlab. Dit is een jonge organisatie die (mede)verantwoordelijk is voor evenementen als Kannen & Kruiken, Gluren bij de Buren, Struinen in de Tuinen, Into the Woods en Wildeburg.

Zijn honden toegestaan?

Als je de viervoeter aangelijnd wilt houden is hij/zij van harte welkom. Het is fijn als hij zijn drolletjes weer kan opruimen!

Entreebeker

Bij je eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betaal je eenmalig een half muntje à € 1,30 voor een milieuvriendelijke plastic Lepeltje Lepeltje beker. Bij elk volgend drankje lever je de beker in bij de bar voor een schoon exemplaar. De beker is niet inwisselbaar voor een muntje. Je kan het mee naar huis nemen of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt.

Met de Lepeltje Lepeltje beker steun je tevens de Voedselbank. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard, wordt bijgedragen aan een schoon terrein en worden gezinnen die het krapper hebben enorm geholpen.

Wat zijn de openingstijden?

Donderdag: 16.00 – 23.30 uur
Vrijdag: 14.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 00.00 uur
Zondag: 12.00 – 22.00 uur

Ik wil graag meewerken aan Lepeltje Lepeltje, kan dat?

Jazekers! Via dit fomulier kan je je opgeven.

Waar kan ik me aanmelden voor de markt?

Via dit formulier kan je je opgeven als marktkramer. Zodra je het formulier hebt ingevuld krijg je een ontvangstbevestiging per mail.

Is Lepeltje Lepeltje gratis toegankelijk?

Ja, Lepeltje Lepeltje is een gratis toegankelijk evenement. Je betaalt eenmalig voor een entreebeker, wanneer je je eerste drankje haalt.

Zijn eigen consumpties toegestaan?

Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen naar het evenement.

Wat is de minimumleeftijd?

Wj hanteren geen minimumleeftijd op Lepeltje Lepeltje. Neem vooral je kinderen mee; speciaal voor hen hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

Alcohol onder de 18 jaar?

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd.

Kan ik de munten in verschillende steden gebruiken of omruilen voor geld?

In verband met fraudegevoeligheid verkopen we in elke stad andere munten. De munten die je op het festival koopt, kun je alleen tijdens die editie uitgeven en zijn niet in te ruilen voor geld. We raden je daarom aan om ze op te maken.

Hoe kun je betalen op Lepeltje Lepeltje?

Eten en drinken betaal je met muntjes. Een muntje kost € 2,60. Muntjes kun je kopen bij de kassa. Uiteraard kun je ook muntjes pinnen.