Food line-up bekend

Culturele en culinaire genieters kunnen dit weekend in Zwolle hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creëert in het Ter Pelkwijkpark een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Van donderdag 5 tot en met zondag 8 juli presenteren mobiele keukens hun lekkernijen. Leef je uit op eigenzinnige gerechten, of kies voor een klassiek recept. Bekijk hier de food line-up!

* vega
** vegan

ZwolscheZwammen *

Frank kweekt zijn zwammen op koffiedik uit Zwolle en levert aan allerlei restaurants. Tijdens Lepeltje Lepeltje komt hij vertonen wat voor lekkers je met oesterzwammen kan maken. Support your locals!

SOEP SOEP *

SOEP SOEP geeft je de groenten van het platteland in een kommetje! Deze Zwolse soeperhelden pakken het goed aan!

Le Bruns *

Als je de broodjes van Tjitske in je lunchtrommeltje stopt, dan scoor je dikke punten aan tafel! Kakelverse salades, live gerookte zalm en goddelijke broodjes gezond. Zwolle; jullie mogen trots zijn op jullie eigen Le Bruns!

Librije **

De Librije trekt naar het Ter Pelkwijkpark in hun rode trekker! Ze serveren Wereldse gerechten met een vernuftige twist. Lang verhaal kort: lekker eten!

Studio S

Geen verborgen cocktailbar kan op tegen Studio S; misschien wel de tofste bar van Lepeltje! Swing hier met de pianist, zet je maat schaakmat en maak je eigen cocktail tijdens de cocktailworkshop.  Voel je luxe bij Studio S. (no dresscode)

Sangria 43

Sangria, de limonade voor volwassen! Vergeet het fruit er niet uit te peuzelen en stel jezelf de Spaanse costa voor. Let’s get Spanish.

CurryUp! *

Bij CurryUp sudderen heerlijke curry’s heel lang op een laag vuurtje. Exotisch of wat bekendere smaken. Rijst erbij en smullen maar!

Las Hapas *

Deze gele driehoeken wil je niet missen! Je zou bijna denken dat de dames uit Mexico komen als je hun nacho’s met guac proeft….

Saté van NAN

Say NANDEJU! Mega lekkere saté op stok of op een broodje. Kroepoek erbij om het helemaal af te maken. Zwolle, komt u maarrrrrr.

Taste of StrEATfood **

Verspreiders van de Vietnamese keuken. Van verse springrol tot Beef noodle bowl, de Taste of StrEATfooders bereiden het voor je in een nieuw gemaakte tuktuk!

Octobussy *

Elke visliefhebber is als een vis in het water bij Octobussy! Wafel van krab, Indische haring of een tentakel van de grill. Als je niet van vis houdt, dan overtuigen ze je wel!

Stadsfruit **

Vitamines in overvloed bij stadsfruit! In een ijskoude smoothie of uit een sappie. Liquid love van deze vitamineboer uit domstad!

De Nieuwe Garde *

Eén van de vaste krachten van Lepeltje: de Nieuwe Garde knalt hun vuurschalen vol met hoogwaardige recepten en ingrediënten. Poké, oesters en yakitori. Eigenlijk alleen maar lekker gaan bij de Nieuwe Garde!

de Mooie Bieren Bar

De fijnproevers scharen zich bij de Mooie Bieren Bar tijdens Lepeltje Lepeltje. Van fles of fust worden alle hoeken van bierwereld geschonken en achter de bar staan liefhebbers! Ook ben je aan het juiste adres voor een verfrissende bierproeverij.

Ofjespaanseworstlust

Taparia op wielen! Deze señors en señoritas schotelen allerlei Spaanse happerijen voor tijdens Lepeltje Lepeltje. Dus rapido met je cerveza of vino naar deze bus. Hè, wat?! Tsja, of je worst lust, Spaanse worst!

Marktslagers

Normaal staan ze op de markt op stenen, maar tijdens lepeltje lepeltje komen ze naar het groene park! Vliegende hakbijlen, big green eggs en rookwalmen van jewelste. Het wordt weer een ware vlees extase bij deze kooplieden.

Madame Cocos *

Het is de favoriete snack van onze sfeerbeheerders. Cocoballs! Vers afgebakken door de Madame. Volg het aroma naar de ovens en ervaar wat ze allemaal van hun gebakjes weten te maken.

Hieper de Pieper **

Friet, patat of pommes frites. Hoe je het ook noemt; of het nou in oorlog variant is of traditoneel met mayo. Zowel jong als oud heeft een zwak voor de aardappel in de langwerpige vorm. Hiep hiep! Hieper de Pieper!

Vuurproeven *

Vuurproeven zijn BBQ-bazen! Koks pur sang met een gezonde obsessie voor de houtgrill. Hun vlees- en vegaburgers wil je meemaken tijdens Lepeltje!

Potsenmaeker

Bij den Potsenmaeker hebben ze bloem, melk en eieren door hun aderen stromen. Al bijna 30 jaar vliegen ze de pan uit. Klassiek met stroop of een moderne Dolle Mina; altijd goed bij dit Pannenkoekenhuis!

Koffieshop August

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid. De thee of taart wordt in een badjas voorgeschoteld en je bakkie drink je op het dakkie. De fijnste mobiele koffieshop heet August!

Il forno di Legno *

Echte houtoven pizza’s uit de achterbak van een Peugeotje. Maar geen achterbakse kwaliteit: vers deeg, spiksplinternieuwe sauzen en dan precies lang genoeg in de hete wagen. Terwijl jij staat te wachten in hun open keuken, onthullen zij de geheimen van het pizzabakken!

Habibi **

Habibi brengt Arabische sferen naar Lepeltje Lepeltje! De tajine-schotels vliegen je om de oren en ze grillen erop los. Daarnaast zijn de dames knuffelbaarder dan Ali B en vertellen je graag het geheim achter deze heerlijke schotels!

La Macchina di Ravioli *

Pastakussentjes. Klinkt dat niet als de natte droom van een Italiaanse opa? De deegrollers worden vanaf ’s ochtends vroeg ingezet om het waar te maken. La Macchina di Ravioli, Mamma Mia!

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereldbol en die zijn koeltjes terug te vinden in hun bakken. Ze scheppen maar al te graag op. Zon op je bolletje, ijs in je hand!

Wijnbar

Grondsoort, druifras, proces of rijping, waar had u vragen over? Bij de wijnbar leggen ze alles in geur en kleur uit! Als je geluk hebt kan je meedoen met de bingo.