Food line-up bekend

Levensgenieters opgelet! Eén dag bij Lepeltje Lepeltje Zwolle smaakt naar meer. Tijdens Pinksteren, In het tijdsbestek van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni, worden je smaakpapillen geprikkeld door een grote variëteit aan gerechten. 

Iedere mobiele keuken weet en vegetarische optie voor te schotelen. Wanneer de bakplaat een vegan aanbod heeft, wordt dit met een * aangegeven.

Vet Culinair Chickie

Of je nu houdt van krokant of zachtgegaard, spicy of zoet, sticky of schoon; Vet Culinair Chickie serveert kip in alle soorten en smaken!

Le Bruns

Stop de broodjes van Zwollenaar Tjiske in je lunchtrommeltje en je maakt iedereen jaloers! Kakelverse salades, live gerookte zalm en versgebakken broden van de stadsbakker.

Dumpling Bistro *

Van origine een avondmaal, maar met het verstrijken van de tijd kunnen ze eigenlijk altijd. Deze gestoomde, tjokvolle hapjes zijn lekker om te delen, maar nog lekkerder om gewoon voor jezelf te houden.

Madame Cocos

Van de ballen van kokos kan je goed genieten. Volg je neus en beland bij ovens van Madame Cocos. De gebakjes komen in alle soorten en smaken.

Batata *

Bij Batata werken ze met de beste Hollandse (zoete) aardappelen. Na een opwarmertje in originele kumpir ovens worden ze rijkelijk gevuld met vega(n) vullingen, elk met zijn eigen wereldse tintje.

DeLekkerik

Vanuit een omgebouwde caravan krijg je de lekkerste octopussalades en broodjes zalm geserveerd. Met 30 jaar keukenervaring weten de mensen van DeLekkerik je geheid te verassen!

Strandbar

Waan je aan je het strand met smoothies en frozen Yoghurt van de Strandbar, waar stapels fruit erdoorheen worden gebeukt in Emmies slowjuicers en blenders.

OfjeSpaanseworstlust

Taparia op wielen! Señors en Señoritas vullen jou cerveza of vino perfect aan met Spaanse happerijen. Hé, wat?! Deze Spaanse worst lust je sowieso.

L'Aubergine *

Oma was zijn inspiratiebron, maar deze Transsylvanische kok laat zich evengoed inspireren door het Midden-Oosten en de Mediterraanse keuken. Vanuit zijn kar serveert hij smaakvolle vegetarische tapas; van baba ganoush tot langzaam gegaarde aubergine.

Caliente

Na lang en veel proeven en proberen in Latijns-Amerika keert Caliente terug naar Holanda. De authentieke smaak proef je door hand geklapte tortilla’s, koolgeroosterde rund en vers gesneden salsa’s. Todo muy delicisoso!

Zwolsche Zwammen *

Zwolsche restaurants weten het maar al te goed: Franks lokaal gekweekte zwammen op koffiedik bieden verrassende variatie. Tijdens Lepeltje Lepeltje vertoont hij zelf wat voor lekkers je allemaal met zijn oesterzwammen kan.

Librije Jimmm's

Mmm, De Librije Jimmm’s kookt de sterren van de hemel! Laat je werelsmaken met een vernuftige twist voorschotelen vanuit een aanhangwagen.

Kapitein Ortega

Deze thuiskok uit Zwolle komt met zijn nieuwe truck die voor het eerst zal rollen tijdens Lepeltje Lepeltje Zwolle. Op autodidactische wijze: verwacht vis, barbecues en verbazing.

De Boemboe Bus *

Met een voorliefde voor vega, een honger naar de Indonesische keuken en vuur en vlam in de pan. Dat is hoe de Zwolsche mobiele keuken te werk gaat. Veel liefde dus in de Boemboe bus.

Hieper de Pieper

Zowel jong als oud viert feest voor deze overheerlijke frieten. Hieper de Pieper! Of je nou juicht voor een puntzak oorlog of voor de traditionele variant met mayo; deze truck serveert het allemaal.

Vuurproeven *

Laag en traag vlees en vega van Vuurproeven. De BBQ-bazen roken het vlees op lage temperatuur en beginnen met grillen als jij nog aan je ochtendkoffie lurkt. Een vleessensatie om niet snel te vergeten.

Den Potsenmaeker

De bouwstenen van Den Potsenmaeker zijn bloem, melk en eieren. Al bijna 30 jaar bouwen ze hier de heerlijkste, eerlijkste pannekoeken. Kies voor de klassieker met stroop en poedersuiker of een moderne Dolle Mina; je zit sowieso goed bij dit Pannenkoekenhuis!

Mister Ti's seafood

Mister Ti neemt je mee naar de zee met zijn truck vol seafood. Van deze zilte zeelucht is het genieten geblazen!

Monsieur Saucisson

Bij je drankje hoort een plankje. Met meer dan 30 worsten is Monsieur Saucisson de hotspot voor de professionele borrelaar.

August *

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid! Taart en koffie wordt je voorgeschoteld in een badjas, maar jij komt gegarandeerd je bed uit voor deze koffie. Drink je bakkie op het dakkie van de mobiele koffieshop August.

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereld en dat zie je koeltjes terug in de bakken van de ijscokar. Ze scheppen maar al te graag. Geniet van het zonnetje op je bol en de ijsbol op je hoorntje.

Exotiqo

Bij Exotiqo proef je de wereld op een wrap! De quesadilla nemen je mee naar Mexico, Griekenland of Korea. Chill hem in de truck terwijl goed gaat op deze gegrilde goddelijkheid.