Workshops op Lepeltje Lepeltje

LET OP: De online-inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. Offline inschrijven is geen enkel probleem. Er hangen nog inschrijflijsten gedurende Lepeltje Lepeltje.

Voor het eerst worden er verschillende workshops toegevoegd aan het programma. Bij verschillende cateraars, cocktailshakers en biermeesters worden de handen uit de mouwen gestoken. Altijd al willen weten wat voor lekkers er in een Marokkaanse tajine gaat of wat hét recept voor een frisse cocktail is? Of droom jij al jaren van die special edition worst of eigen gemaakte luxe pannenkoek? Hieronder staat wat voor lekkers je zelf kan maken in het Weizigtpark. Voor de bierliefhebbers is er ook nog een bierproeverij!

Pannenkoeken bakken met Den Potsenmaeker
Na deze workshop kan jij de lekkerste pannenkoeken maken, flip jij ze om als een pro én kan je genieten van je zelfgemaakte pannenkoek! Inschrijven kan via de inschrijflijst bij de foodtruck van Den Postenmaeker.

Een halve meter worst met Vuurproeven
Na deze workshop kan jij de lekkerste worsten maken, je kruidt en maakt de worst van inhoud tot omvelling én krijg je de zelfgemaakte halve meter worst mee om van te smullen. Heerlijk voor thuis! Inschrijven kan via de inschrijflijst bij de foodtruck van Vuurproeven.

Hoe maak je een cocktail?
Na deze workshop kan jij een echte cocktail bouwen, is jouw garnering altijd on point én ga je een heerlijke cocktail proeven. Inschrijven kan via de inschrijflijst bij Studio S.

Bierproeverij
Tijdens deze proeverij word je verrast met de smaak van verschillende sappige speciaalbiertjes. Inschrijven kan via de inschrijflijst bij de Vuurtent.

Het geheim achter een heerlijke tajine.
Habibi’s chefkok Yamna zal tijdens het koken uitleggen hoe een tajine gevuld wordt. Meer kennis over de ingrediënten, Marokkaanse kruiden en de bereidingstijd is een garantie!