Workshops en demonstraties op Lepeltje Lepeltje

Voor het eerst worden er verschillende workshops en demonstraties toegevoegd aan het programma. Bij verschillende cateraars en biermeesters worden de handen uit de mouwen gestoken. Altijd al willen weten wat voor lekkers er in een Marokkaanse tajine gaat of wat hét recept voor een heerlijke tortilla is? Of droom jij al jaren van een eigen gemaakte luxe pannenkoek? Hieronder staat wat voor lekkers je zelf kan (leren) maken in het Beekpark. Voor de bierliefhebbers is er ook nog een bierproeverij!

Pannenkoeken bakken met Den Potsenmaeker
Na deze workshop kan jij de lekkerste pannenkoeken maken, flip jij ze om als een pro én kan je genieten van je zelfgemaakte pannenkoek! Inschrijven kan via de inschrijflijst bij de foodtruck van Den Postenmaeker.

Bierproeverij
Tijdens deze proeverij word je verrast met de smaak van verschillende sappige speciaalbiertjes. Inschrijven kan via de inschrijflijst bij de Speciaalbierbar.

Het geheim achter een heerlijke tajine.
Habibi’s chefkok Yamna zal tijdens het koken uitleggen hoe een tajine gevuld wordt. Meer kennis over de ingrediënten, Marokkaanse kruiden en de bereidingstijd is een garantie! Iedereen mag komen kijken, loop gewoon even langs.