Workshops en demonstraties op Lepeltje Lepeltje

Voor het eerst worden er verschillende workshops en demonstraties toegevoegd aan het programma van Lepeltje Lepeltje. Bij verschillende cateraars, biermeesters en cocktailshakers worden de handen uit de mouwen gestoken. Altijd al willen weten wat voor lekkers er in een Marokkaanse tajine gaat, wat hét recept voor een heerlijke tortilla is of droom je al jaren van een eigen gemaakte luxe pannenkoek? Hieronder staat wat voor lekkers je zelf kan (leren) maken in het Anne Frankplantsoen. Voor de bierliefhebbers is er ook nog een bierproeverij én is het mogelijk om de basis van een goede cocktail samen te stellen.

PANNENKOEKEN BAKKEN MET DEN POTSENMAEKER
Elke dag om 14:00 – 15:00 – 16:00

Na deze workshop kan jij de lekkerste pannenkoeken maken, flip jij ze om als een pro én kan je genieten van je zelfgemaakte pannenkoek! Inschrijven kan via de inschrijflijst bij de foodtruck van Den Postenmaeker.

BIERPROEVERIJ
Elke dag om 14:00 – 16:00 – 18:00
 
Tijdens deze proeverij word je verrast met de smaak van verschillende sappige speciaalbiertjes. Inschrijven kan via de inschrijflijst bij de Speciaalbierbar.

HET GEHEIM ACHTER EEN HEERLIJKE TAJINE
Elke dag om 14:00

Habibi’s chefkok Yamna zal tijdens het koken uitleggen hoe een tajine gevuld wordt. Meer kennis over de ingrediënten, Marokkaanse kruiden en de bereidingstijd is een garantie! Iedereen mag komen kijken, loop gewoon even langs.

TORTILLA’S ROLLEN BIJ CALIENTE
Elke dag om 14:00 – 15:30 – 17:00

Van klein bolletje tot een platte flap; de mannen van Caliente laten je het graag zien. Voortaan toch maar de kant en klare tortilla’s laten liggen? Loop gewoon langs bij deze Caliente truck.

HOE MAAK JE EEN COCKTAIL?
Elke dag om 15:00 – 16:30 – 18:00

Na deze workshop kan jij een echte cocktail bouwen, is jouw garnering altijd on point én ga je een heerlijke cocktail proeven. Inschrijven kan via de inschrijflijst bij Studio S.