Smaakpapillen

Levensgenieters opgelet! Eén dag bij Lepeltje Lepeltje Utrecht smaakt naar meer. In het tijdsbestek van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni worden je smaakpapillen geprikkeld door een grote variëteit aan gerechten. 

Ministerie van Geluk *

Het Ministerie van Geluk maakt gelukkig met bagels, belegd met vegan ‘vlees’ in verschillende smaken. Laat je verbazen door de bagels van deze bus!

Stadsfruit

Met ijskoude smoothies en fruitige sappies verzorgt onze Utrechtse Stadsfruit de vitamines van Lepeltje Lepeltje. Liquid love van de vitamineboer uit de Domstad.

Vuurproeven *

Deze gasten hebben hun talent wel bewezen achter de grillplaten van ROOST aan de Singel. Voor even verlaten ze de welbekende containers. De BBQ-bazen roken het vlees op lage temperatuur en beginnen met grillen als jij nog aan je ochtendkoffie lurkt.

Blendinnow

Blendinnow is een initiatief van Welcome App, die mensen met verschillende achtergronden bij elkaar brengt. In deze Utrechtse, blauwe truck brengen ze de Syrische keuken samen!

Sergeant Pepper *

Sergeant Pepper reisde door Azië en kwam terug met een tank aan inspiratie. Huisgemaakte pit en liefdevolle spice, hier vind je Indisch met een eigen twist.

Vietnamama

Vietnamama miá! Vietnamees vind je nergens zo lekkers als bij deze wagen. Ze serveren de oerhollandse ‘Vietnamese loempia’, maar laat je overtuigen door de authentieke keuken.

Dumpling Bistro *

Van origine een avondmaal, maar met het verstrijken van de tijd kunnen ze eigenlijk altijd. Deze gestoomde, tjokvolle hapjes zijn lekker om te delen, maar nog lekkerder om gewoon voor jezelf te houden.

OfjeSpaanseworstlust

Taparia op wielen! Señors en Señoritas vullen jou cerveza of vino perfect aan met Spaanse happerijen. Hé, wat?! Deze Spaanse worst lust je sowieso.

Caliente

Na lang en veel proeven en proberen in Latijns-Amerika keert Caliente terug naar Holanda. De authentieke smaak proef je door hand geklapte tortilla’s, koolgeroosterde rund en vers gesneden salsa’s. Todo muy delicisoso!

Kripik *

Schuif gado gado in je mond, slurp saoto soep en verbreed je smaakhorizon met vijf verschillende soorten kroepoek. De Dordtse Krikip is Indonesisch met een twist!

Oerflappe *

Oergezond doe je bij Oerflappe. Ze wikkelen je om hun vingers zoals zij vega(n) wraps wikkelen. Doe je te goed aan avontuurlijke vullingen zoals chutney’s, dahl, geitenkaas en curries!

Moor bites

Zweef weg op een vliegend tapijt dankzij de gerechten van Moor Bites! De smaken van Marokko proef je door pita’s, falafels en sterke thee. We want Moor!

Licor 43 Sangriabar *

Zon, Licor 43 en zinderende sangria’s. Tezamen met haar beste dranken verkrijg je bij Licor 43 Sangriabar een glas vol temperament. Of als het even kan: gewoon een hele kan.

Den Potsenmaeker

De bouwstenen van Den Potsenmaeker zijn bloem, melk en eieren. Al bijna 30 jaar bouwen ze hier de heerlijkste, eerlijkste pannekoeken. Kies voor de klassieker met stroop en poedersuiker of een moderne Dolle Mina; je zit sowieso goed bij dit Pannenkoekenhuis!

Mister Ti's seafood

Mister Ti neemt je mee naar de zee met zijn truck vol seafood. Van deze zilte zeelucht is het genieten geblazen!

August *

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid! Taart en koffie wordt je voorgeschoteld in een badjas, maar jij komt gegarandeerd je bed uit voor deze koffie. Drink je bakkie op het dakkie van de mobiele koffieshop August.

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereld en dat zie je koeltjes terug in de bakken van de ijscokar. Ze scheppen maar al te graag. Geniet van het zonnetje op je bol en de ijsbol op je hoorntje.

Piepermobiel *

Bij deze pieper op wielen proef je patatten van een hoger niveau. Je puntzak wordt afgesausd met huisgemaakte smaken. Ga lekker op het gele goud!