Food line-up bekend

Levensgenieters opgelet! Eén dag bij Lepeltje Lepeltje Eindhoven smaakt naar meer. In het tijdsbestek van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei worden je smaakpapillen geprikkeld door een grote variëteit aan gerechten. 

Iedere mobiele keuken weet een vegetarische optie voor te schotelen. Wanneer de bakplaat een vegan aanbod heeft wordt dit met een * aangegeven.

The Roast Club

De big green egg leeft in het hart van de Eindhovenaren: vrijwel alle gerechten komen uit dit ei. En dat proef je!

Amaro's Restaurant D'Amour

Deze Eindhovenaren, bekend van het Stroomhuis, bouwden een barbecue-kar die een vlammende primeur maakt tijdens Lepeltje Lepeltje! Gruwelijk lekkere softshell taco’s met pulled chicken, vegetarische vulling of hele stukken kip.

Yalla Yalla *

Yalla Yalla brengt het Midden-Oosten vanaf een Eindhovense keuken. Verkeer in Oosterse sferen met duizend en één smaken op je bord.

Try Thai *

De truck Try Thai laat je ervaren wat aziatisch is. Rode pepers, vlammende wokken en vliegende noodles geven Thaise vibes aan Lepeltje Lepeltje.

MILF

De gerechten van Man, I love Fish ogen beter dan mooie moeders! Vis met een vleugje Mexicaans, want wie houdt er niet van?

Wat de fiets schaft

De tweewieler fietst ‘em er gewoon in: camemberts van de barbecue en sticky spareribs. Eten wat de pot schaft, maar dan uit de bakfiets!

Licor 43 Sangriabar *

Zon, Licor 43 en zinderende sangria’s. Tezamen met haar beste dranken verkrijg je bij Licor 43 Sangriabar een glas vol temperament. Of als het even kan: gewoon een hele kan.

Vuurproeven *

Laag en traag vlees en vega van Vuurproeven. De BBQ-bazen roken het vlees op lage temperatuur en beginnen met grillen als jij nog aan je ochtendkoffie lurkt. Een vleessensatie om niet snel te vergeten.

Den Potsenmaeker

De bouwstenen van Den Potsenmaeker zijn bloem, melk en eieren. Al bijna 30 jaar bouwen ze hier de heerlijkste, eerlijkste pannekoeken. Kies voor de klassieker met stroop en poedersuiker of een moderne Dolle Mina; je zit sowieso goed bij dit Pannenkoekenhuis!

Mister Ti's seafood

Mister Ti neemt je mee naar de zee met zijn truck vol seafood. Van deze zilte zeelucht is het genieten geblazen!

Stadsfruit *

Met ijskoude smoothies en fruitige sappies verzorgt Stadsfruit de vitamines van Lepeltje Lepeltje. Liquid love van de vitamineboer uit de Domstad.

August *

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid! Taart en koffie wordt je voorgeschoteld in een badjas, maar jij komt gegarandeerd je bed uit voor deze koffie. Drink je bakkie op het dakkie van de mobiele koffieshop August.

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereld en dat zie je koeltjes terug in de bakken van de ijscokar. Ze scheppen maar al te graag. Geniet van het zonnetje op je bol en de ijsbol op je hoorntje.

Piepermobiel *

Bij deze pieper op wielen proef je patatten van een hoger niveau. Je puntzak wordt afgesausd met huisgemaakte smaken. Ga lekker op het gele goud!