Food line-up bekend

Culturele en culinaire genieters kunnen tijdens het Hemelvaartsweekend in Dordrecht hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creëert in het Weizigtpark een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Van donderdag 10 tot en met zondag 13 mei presenteren mobiele keukens hun lekkernijen. Leef je uit op eigenzinnige gerechten, of kies voor een klassiek recept. Daarbij is het zondag 13 mei Moederdag, dus trakteer moederlief op een welverdiende rosé tijdens de borrel.

* vega
** vegan

de Mooie Bieren Bar

De fijnproevers scharen zich bij de Mooie Bieren Bar tijdens Lepeltje Lepeltje. Van fles of fust worden alle hoeken van bierwereld geschonken en achter de bar staan liefhebbers! Ook ben je aan het juiste adres voor een verfrissende bierproeverij.

Hieper de Pieper **

Friet, patat of pommes frites. Hoe je het ook noemt; of het nou in oorlog variant is of traditoneel met mayo. Zowel jong als oud heeft een zwak voor de aardappel in de langwerpige vorm. Hiep hiep! Hieper de Pieper!

Vuurproeven *

Vuurproeven zijn BBQ-bazen! Koks pur sang met een gezonde obsessie voor de houtgrill. Hun vlees- en vegaburgers wil je meemaken tijdens Lepeltje!

The Jaffle Sisters **

Dit is er eentje die je moet proeven om hem te begrijpen. Denk aan tosti’s 3.0 en dan nog een schepje er bovenop. Als je het ons vraagt, wordt ”Jaffle” het woord van 2018!

Taco's los Amigos **

Deze amigo’s zijn net zo Mexicaans als de sombrero en tequila, maar zijn gesettled in Dordt. Zet je tanden in hun verse tortilla’s en je wilt nooit meer anders. Pico de Gallo, guacamole, jalapeños. ARIBAAAA ♫

Smooth **

Dordt scoort de aanbevolen hoeveelheid vitamientjes bij Smooth. Niet alleen op de Visburg, ook bij Lepeltje Lepeltje. Goed voor je lijf en voor je Insta feed!

Potsenmaeker

Bij den Potsenmaeker hebben ze bloem, melk en eieren door hun aderen stromen. Al bijna 30 jaar vliegen ze de pan uit. Klassiek met stroop of een moderne Dolle Mina; altijd goed bij dit Pannenkoekenhuis!

Oerflappe **

Gezond lepelen kan bij Oerflappe! Dit dynamische duo wikkelen je met hun vegawraps om hun vingers. Smul van de avontuurlijke vullingen zoals chutney’s, dahl, geitenkaas en curries. Ze flappen ‘m er zo uit!

Moor Bites *

Duizend en één bites op Lepeltje. Moor & Habibi verzorgen het Midden-Oosterse stek en het menu is compleet in stijl! Pita’s, falafel en sterke thee. We want Moor!

Monsieur Saucisson

Naast je drankje een plankje van Monsieur Saucisson. Met meer dan 30 verschillende soorten worst is dit de hangplek voor de professionele borrelaars onder ons.

Konings Keuken **

Volg de watertand rivier naar Konings Keuken. Proef verse gebakjes of probeer één van de goeie bagels. Vorstelijke lunch van je favoriete Dordtse zaak; pats in het park!

Koffieshop August

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid. De thee of taart wordt in een badjas voorgeschoteld en je bakkie drink je op het dakkie. De fijnste mobiele koffieshop heet August!

Il forno di Legno *

Echte houtoven pizza’s uit de achterbak van een Peugeotje. Maar geen achterbakse kwaliteit: vers deeg, spiksplinternieuwe sauzen en dan precies lang genoeg in de hete wagen. Terwijl jij staat te wachten in hun open keuken, onthullen zij de geheimen van het pizzabakken!

Kripik *

Schuif gado gado in je mond, slurp saoto soep en proef vijf verschillende soorten kroepoek. Bij deze blitse brommer kan het allemaal. Wie Indonesisch zegt, zegt Kripik!

Habibi **

Habibi brengt Arabische sferen naar Lepeltje Lepeltje! De tajine-schotels vliegen je om de oren en ze grillen erop los. Daarnaast zijn de dames knuffelbaarder dan Ali B en vertellen je graag het geheim achter deze heerlijke schotels!

BRUT op Wielen

BRUT is geen onbekende voor Dordtenaren. Ze dienen een klassieker op in het Weizigtpark: fish ’n chips. Thuiswedstrijd in het park!

La Macchina di Ravioli *

Pastakussentjes. Klinkt dat niet als de natte droom van een Italiaanse opa? De deegrollers worden vanaf ’s ochtends vroeg ingezet om het waar te maken. La Macchina di Ravioli, Mamma Mia!

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereldbol en die zijn koeltjes terug te vinden in hun bakken. Ze scheppen maar al te graag op. Zon op je bolletje, ijs in je hand!

Today's Special *

Verrassende vullingen tussen een kersvers platbroodje. Saus en topping: PITA PITA PITA! Elke dag lepelen wordt speciaal bij Today’s Special.

Wijnbar

Grondsoort, druifras, proces of rijping, waar had u vragen over? Bij de wijnbar leggen ze alles in geur en kleur uit! Als je geluk hebt kan je meedoen met de bingo.

Beckysnacky

Een duivels lekkere Dracula-steak, Roemeense Mici of Champignons die de aroma’s van de Balkan hebben overgenomen. Een lekker snacky in je becky bij deze coole wagen!