Food line-up bekend

Levensgenieters opgelet! Eén dag bij Lepeltje Lepeltje Dordrecht smaakt naar meer. Tijdens Hemelvaart, in het tijdsbestek van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni, worden je smaakpapillen geprikkeld door een grote variëteit aan gerechten.

Iedere mobiele keuken weet een vegetarische optie voor te schotelen. Wanneer de bakplaat een vegan aanbod heeft wordt dit met een * aangegeven.

Amaro's restaurant D'amour X De Crimp

De gasten van Amaro’s bouwden een barbecuekar die een vlammende primeur maakt tijdens Lepeltje Lepeltje! Samen met De Crimp brengen ze poussins met flatbread, harissa kreeften en gevulde aubergine!

Visser's poffertjes

Visser’s poffers bezorgen al jarenlang lachende gezichten in Dordrecht. Voor Lepeltje Lepeltje verlaten ze even hun pand en settelen ze de poffertjesbakfiets op het Weizigtpark.

WOEST

Woeste worsten, afgetopt met een smaak naar jouw voorkeur. Bij WOEST heb jij de keuze in handen: kies welke én hoeveel toppings je op je worst wil!

Kripik *

Schuif gado gado in je mond, slurp saoto soep en verbreed je smaakhorizon met vijf verschillende soorten kroepoek. De Dordtse Krikip is Indonesisch met een twist!

De Broertjes Saté

Nog steeds een begrip in Dordrecht: de familierecepten van de Indonesische winkel. Het blijkt in het bloed te zitten: De broertjes saté hebben het recept uit de kast gehaald en serveren prijswinnende broodjes saté op Lepeltje Lepeltje!

Hieper de Pieper

Zowel jong als oud viert feest voor deze overheerlijke frieten. Hieper de Pieper! Of je nou juicht voor een puntzak oorlog of voor de traditionele variant met mayo; deze truck serveert het allemaal.

Moor bites

Zweef weg op een vliegend tapijt dankzij de gerechten van Moor Bites! De smaken van Marokko proef je door pita’s, falafels en sterke thee. We want Moor!

Licor 43 Sangriabar *

Zon, Licor 43 en zinderende sangria’s. Tezamen met haar beste dranken verkrijg je bij Licor 43 Sangriabar een glas vol temperament. Of als het even kan: gewoon een hele kan.

Marktslagers

De Marktslager neemt afstand van de weekmarkt om het park te verblijden met een ware vlees extase. Hier vliegen de hakbijlen over je hoofd, draaien varkens rond het spit en brengen een SPEKtakel van jewelste.

Vuurproeven *

Laag en traag vlees en vega van Vuurproeven. De BBQ-bazen roken het vlees op lage temperatuur en beginnen met grillen als jij nog aan je ochtendkoffie lurkt. Een vleessensatie om niet snel te vergeten.

Den Potsenmaeker

De bouwstenen van Den Potsenmaeker zijn bloem, melk en eieren. Al bijna 30 jaar bouwen ze hier de heerlijkste, eerlijkste pannekoeken. Kies voor de klassieker met stroop en poedersuiker of een moderne Dolle Mina; je zit sowieso goed bij dit Pannenkoekenhuis!

Mister Ti's seafood

Mister Ti neemt je mee naar de zee met zijn truck vol seafood. Van deze zilte zeelucht is het genieten geblazen!

Monsieur Saucisson

Bij je drankje hoort een plankje. Met meer dan 30 worsten is Monsieur Saucisson de hotspot voor de professionele borrelaar.

Stadsfruit *

Met ijskoude smoothies en fruitige sappies verzorgt Stadsfruit de vitamines van Lepeltje Lepeltje. Liquid love van de vitamineboer uit de Domstad.

August *

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid! Taart en koffie wordt je voorgeschoteld in een badjas, maar jij komt gegarandeerd je bed uit voor deze koffie. Drink je bakkie op het dakkie van de mobiele koffieshop August.

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereld en dat zie je koeltjes terug in de bakken van de ijscokar. Ze scheppen maar al te graag. Geniet van het zonnetje op je bol en de ijsbol op je hoorntje.

Exotiqo

Bij Exotiqo proef je de wereld op een wrap! De quesadilla nemen je mee naar Mexico, Griekenland of Korea. Chill hem in de truck terwijl goed gaat op deze gegrilde goddelijkheid.