Food line-up bekend

Culturele en culinaire genieters kunnen dit weekend in Breda hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creƫert in het Wilhelminapark een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni presenteren mobiele keukens hun lekkernijen. Leef je uit op eigenzinnige gerechten, of kies voor een klassiek recept. Bekijk hier de food line-up!

* vega
** vegan

Mr Ti's seafood

Gamba’s op een stokkie, oester uit een schelp of een lekker stukkie zalm in de vorm van een burger. Bij deze viswijven en vismannen voel je je als een vis in het water!

Stadsfruit **

Vitamines in overvloed bij stadsfruit! In een ijskoude smoothie of uit een sappie. Liquid love van deze vitamineboer uit domstad!

de Mooie Bieren Bar

De fijnproevers scharen zich bij de Mooie Bieren Bar tijdens Lepeltje Lepeltje. Van fles of fust worden alle hoeken van bierwereld geschonken en achter de bar staan liefhebbers! Ook ben je aan het juiste adres voor een verfrissende bierproeverij.

Chopsticks Dumpling Bistro **

De Dim Sums zijn fijn voor sam-sam. Hier krijg je de kans om je chopstick-skills tentoon te stellen aan de hele tafel. Niet dim-dammen, maar dim summen!

Exotiqo *

Exotiqo laat je de wereld proeven. Quesadilla style! Proef Mexico, Griekenland of Korea tussen een gegrillde wrap. Chill hem in de truck en geef de boys een duimpje omhoog!

Hieper de Pieper **

Friet, patat of pommes frites. Hoe je het ook noemt; of het nou in oorlog variant is of traditoneel met mayo. Zowel jong als oud heeft een zwak voor de aardappel in de langwerpige vorm. Hiep hiep! Hieper de Pieper!

Vuurproeven *

Vuurproeven zijn BBQ-bazen! Koks pur sang met een gezonde obsessie voor de houtgrill. Hun vlees- en vegaburgers wil je meemaken tijdens Lepeltje!

Potsenmaeker

Bij den Potsenmaeker hebben ze bloem, melk en eieren door hun aderen stromen. Al bijna 30 jaar vliegen ze de pan uit. Klassiek met stroop of een moderne Dolle Mina; altijd goed bij dit Pannenkoekenhuis!

Koffieshop August

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid. De thee of taart wordt in een badjas voorgeschoteld en je bakkie drink je op het dakkie. De fijnste mobiele koffieshop heet August!

Kripik *

Schuif gado gado in je mond, slurp saoto soep en proef vijf verschillende soorten kroepoek. Bij deze blitse brommer kan het allemaal. Wie Indonesisch zegt, zegt Kripik!

Habibi **

Habibi brengt Arabische sferen naar Lepeltje Lepeltje! De tajine-schotels vliegen je om de oren en ze grillen erop los. Daarnaast zijn de dames knuffelbaarder dan Ali B en vertellen je graag het geheim achter deze heerlijke schotels!

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereldbol en die zijn koeltjes terug te vinden in hun bakken. Ze scheppen maar al te graag op. Zon op je bolletje, ijs in je hand!

Wijnbar

Grondsoort, druifras, proces of rijping, waar had u vragen over? Bij de wijnbar leggen ze alles in geur en kleur uit! Als je geluk hebt kan je meedoen met de bingo.