Food line-up bekend

Levensgenieters opgelet! Eén dag bij Lepeltje Lepeltje doet smaken naar meer. In het tijdsbestek van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei worden je smaakpapillen geprikkeld door een grote variëteit aan gerechten.

Iedere mobiele keuken weet een vegetarische optie voor te schotelen. Wanneer de bakplaat een vegan aanbod heeft wordt dit met een * aangegeven.

Wat de fiets schaft

De tweewieler fietst ‘em er gewoon in: camemberts van de barbecue en sticky spareribs. Eten wat de pot schaft, maar dan uit de bakfiets!

Marktslagers

De Marktslager neemt afstand van de weekmarkt om het park te verblijden met een ware vlees extase. Hier vliegen de hakbijlen over je hoofd, draaien varkens rond het spit en brengen een SPEKtakel van jewelste.

Vuurproeven *

Laag en traag vlees en vega van Vuurproeven. De BBQ-bazen roken het vlees op lage temperatuur en beginnen met grillen als jij nog aan je ochtendkoffie lurkt. Een vleessensatie om niet snel te vergeten.

Den Potsenmaeker

De bouwstenen van Den Potsenmaeker zijn bloem, melk en eieren. Al bijna 30 jaar bouwen ze hier de heerlijkste, eerlijkste pannekoeken. Kies voor de klassieker met stroop en poedersuiker of een moderne Dolle Mina; je zit sowieso goed bij dit Pannenkoekenhuis!

Mister Ti's seafood

Mister Ti neemt je mee naar de zee met zijn truck vol seafood. Van deze zilte zeelucht is het genieten geblazen!

Monsieur Saucisson

Bij je drankje hoort een plankje. Met meer dan 30 worsten is Monsieur Saucisson de hotspot voor de professionele borrelaar.

Stadsfruit *

Met ijskoude smoothies en fruitige sappies verzorgt Stadsfruit de vitamines van Lepeltje Lepeltje. Liquid love van de vitamineboer uit de Domstad.

August *

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid! Taart en koffie wordt je voorgeschoteld in een badjas, maar jij komt gegarandeerd je bed uit voor deze koffie. Drink je bakkie op het dakkie van de mobiele koffieshop August.

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereld en dat zie je koeltjes terug in de bakken van de ijscokar. Ze scheppen maar al te graag. Geniet van het zonnetje op je bol en de ijsbol op je hoorntje.

Buskruid *

Buskruid brengt een smaakexplosie naar Lepeltje Lepeltje! Bij de oude brandweerbus draait het om écht eten, volledig vegetarisch! Denk aan verse ingrediënten, zonder gekke toevoegingen of smaakmakers. Huisgemaakte en voedzame gerechten, daar is geen kruid tegen opgewassen.

Saté van NAN

Saté op een stokje of broodje, kroepoekje erbij en je hebt de ideale maaltijd. Deze Apeldoornse keuken brengt de klassieker als nooit te voren.

Knul van SMUL

De Knul van SMUL brengt de lekkerheden uit de Apeldoornse delicatessenwinkel SMUL naar Lepeltje Lepeltje. De mediterraanse gerechten doen je vergeten dat je in Apeldoorn bent. Waan je aan de Middellandse Zee met risotto bitterballen, oude kaas en knoflook of een puntzak vol pastasalade.

Exotiqo

Bij Exotiqo proef je de wereld op een wrap! De quesadilla nemen je mee naar Mexico, Griekenland of Korea. Chill hem in de truck terwijl goed gaat op deze gegrilde goddelijkheid.

Piepermobiel *

Bij deze pieper op wielen proef je patatten van een hoger niveau. Je puntzak wordt afgesausd met huisgemaakte smaken. Ga lekker op het gele goud!