Food line-up bekend

Culturele en culinaire genieters kunnen in Apeldoorn hun geluk niet op! Lepeltje Lepeltje creëert in het Beekpark een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni presenteren mobiele keukens hun lekkernijen. Leef je uit op eigenzinnige gerechten, of kies voor een klassiek recept.

* vega
** vegan

de Mooie Bieren Bar

De fijnproevers scharen zich bij de Mooie Bieren Bar tijdens Lepeltje Lepeltje. Van fles of fust worden alle hoeken van bierwereld geschonken en achter de bar staan liefhebbers! Ook ben je aan het juiste adres voor een verfrissende bierproeverij.

De Echoput

Vanuit het kroondomein van paleis het Loo rijden ze hun driewieler naar het Beekpark! Bij de Echoput verlekker je je aan champignons Dordogne, een graag geziene hap op de menukaart. Ook tijdens Lepeltje Lepeltje zien we het graag!

Koken met CO

Bij Co kun je iets unieks halen! Ze dienen hun eigenzinnige TapaCo’s op, hapklare heerlijkheden in variatie vlees, vis of vega. Apeldoorn is goed vertegenwoordigd door Koken met Co!

De Fromagerie

De Fromagerie is er om het kaas gehalte hoog te houden tijdens Lepeltje Lepeltje. Stevige Fransen, fijne Nederlandse en romige Italianen; alle blokkies komen op de plankies!

Sateboss

Naaldbos? Sleutelbos? Nee….. De bazen van vlees op een stokkie: Sateboss! Vanuit hun Piaggio driewieler grillen ze geen simpele saté. Het geheime familierecept is minstens drie keer zo lekker als die van een eetcafé.

MILF

Het heeft niks met knappe moeders te maken. MILF staat voor: Man, I Love Fish! Wie houdt er nou niet van vis…..

Bakblik

De menukaart-aanvoerder van deze blikvanger is falafel! Met verse saus als wrap, burger of uit het vuistje. Falafel-valhalla bij het bakblik.

Dikkie's BBQ

Voor je vlees kan je tijdens Lepeltje Lepeltje bij Dikkie terrecht. Apeldoorns eigen BBQ-expert. Langzaam uren gegaard of vlamgrillen boven smeulend houtskool, laat het maar aan Dikkie over!

Ofjespaanseworstlust

Taparia op wielen! Deze señors en señoritas schotelen allerlei Spaanse happerijen voor tijdens Lepeltje Lepeltje. Dus rapido met je cerveza of vino naar deze bus. Hè, wat?! Tsja, of je worst lust, Spaanse worst!

Casa Cuisina

Frank en Arie; het klinkt niet heel Mediterraans, maar deze Apeldoornse mannen weten van wanten. Of eigenlijk van korte broeken en heerlijk eten aan de zonnige costa!

Caliente

Na veel proeven en proberen in Latijns-Amerika komt Caliente naar Holanda. Hand geklapte tortilla’s, koolgeroosterde rund en vers gesneden salsa’s! De mannen geven je ook graag wat meer uitleg over deze hand geklapte tortilla’s. Todo muy delicioso…..

Aginamu

We weten niet wat de naam betekent, maar het betekent wel dat er gruwelijk lekkere Koreaanse gerechten te scoren zijn! Bibimbap, bulgogi en kimchi. Oost-Azië in een kommetje met een lepeltje.

Marktslagers

Normaal staan ze op de markt op stenen, maar tijdens lepeltje lepeltje komen ze naar het groene park! Vliegende hakbijlen, big green eggs en rookwalmen van jewelste. Het wordt weer een ware vlees extase bij deze kooplieden.

Madame Cocos *

Het is de favoriete snack van onze sfeerbeheerders. Cocoballs! Vers afgebakken door de Madame. Volg het aroma naar de ovens en ervaar wat ze allemaal van hun gebakjes weten te maken.

Bugzz

Het is een eeuwenoud ingrediënt op menukaarten in de niet-Westerse wereld: insecten! Tachtig procent van de wereld eet ze al. De bazen van Buggz maken er ook voor ons smakelijke hapjes van. Of beter gezegd: insecuisine!

Bennie Blij **

Met zijn Franse soep en pitoreske terrasje maakt Bennie je heel blij! Met 35 jaar ervaring in keukens door het hele land weet Bennie wel wat goed lepelen is. Genieten als een god in het park!

Hieper de Pieper **

Friet, patat of pommes frites. Hoe je het ook noemt; of het nou in oorlog variant is of traditoneel met mayo. Zowel jong als oud heeft een zwak voor de aardappel in de langwerpige vorm. Hiep hiep! Hieper de Pieper!

Potsenmaeker

Bij den Potsenmaeker hebben ze bloem, melk en eieren door hun aderen stromen. Al bijna 30 jaar vliegen ze de pan uit. Klassiek met stroop of een moderne Dolle Mina; altijd goed bij dit Pannenkoekenhuis!

Oerflappe **

Gezond lepelen kan bij Oerflappe! Dit dynamische duo wikkelen je met hun vegawraps om hun vingers. Smul van de avontuurlijke vullingen zoals chutney’s, dahl, geitenkaas en curries. Ze flappen ‘m er zo uit!

Koffieshop August

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid. De thee of taart wordt in een badjas voorgeschoteld en je bakkie drink je op het dakkie. De fijnste mobiele koffieshop heet August!

Habibi **

Habibi brengt Arabische sferen naar Lepeltje Lepeltje! De tajine-schotels vliegen je om de oren en ze grillen erop los. Daarnaast zijn de dames knuffelbaarder dan Ali B en vertellen je graag het geheim achter deze heerlijke schotels!

La Macchina di Ravioli *

Pastakussentjes. Klinkt dat niet als de natte droom van een Italiaanse opa? De deegrollers worden vanaf ’s ochtends vroeg ingezet om het waar te maken. La Macchina di Ravioli, Mamma Mia!

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereldbol en die zijn koeltjes terug te vinden in hun bakken. Ze scheppen maar al te graag op. Zon op je bolletje, ijs in je hand!

Wijnbar

Grondsoort, druifras, proces of rijping, waar had u vragen over? Bij de wijnbar leggen ze alles in geur en kleur uit! Als je geluk hebt kan je meedoen met de bingo.