Food line-up bekend

Levensgenieters opgelet! Eén dag bij Lepeltje Lepeltje Amersfoort smaakt naar meer. Tijdens Pinksteren, in het tijdsbestek van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni, worden je smaakpapillen geprikkeld door een grote variëteit aan gerechten. 

Iedere mobiele keuken weet en vegetarische optie voor te schotelen. Wanneer de bakplaat een vegan aanbod heeft, wordt dit met een * aangegeven.

Habibi *

Habibi brengt je in Amersfoort naar Arabische sferen! De tajine-schotels vliegen je om de oren en ze grillen erop los. Daarnaast zijn de dames knuffelbaarder dan Ali B!

Piepermobiel *

Bij deze Amersfoortse pieper op wielen proef je patatten van een hoger niveau. Je puntzak wordt afgesausd met huisgemaakte smaken. Ga lekker op het gele goud!

Den Potsenmaeker

De bouwstenen van Den Potsenmaeker zijn bloem, melk en eieren. Al bijna 30 jaar bouwen ze in Amersfoort de heerlijkste, eerlijkste pannekoeken. Kies voor de klassieker met stroop en poedersuiker of een moderne Dolle Mina; je zit sowieso goed bij dit pannenkoekenhuis!

Pieperboys *

Culinaire chips op ’n stokkie. Doorgedraaide aardappels afgetopt met kruiden naar jouw smaak, gebracht door onze Amersfoortse Pieperboys.

WOEST

Woeste worsten, afgetopt met een smaak naar jouw voorkeur. Bij deze WOESTe Amersfoorters heb jij de keuze in handen: kies welke én hoeveel toppings je op je worst wilt!

Marktslagers

Onze eigen Amersfoortse Marktslager neemt afstand van de weekmarkt om het park te verblijden met een ware vlees extase. Hier vliegen de hakbijlen over je hoofd, draaien varkens rond het spit en brengen de grills rookwalmen van jewelste.

BOMBARI

De hele dag krokante pizza’s uit de Bombari-gele houtoven. Een potje reuze jenga, of blik werpen. Of reserveer je tussen 18u en 21u voor het snelste driegangendiner van je leven? Dolf en de Bombarisanten zijn er klaar voor!

Charlie's China Town

Amersfoort’s favoriete burgerbakker laat zien dat hij meer kan dan boven de grillplaat hangen; voor Lepeltje Lepeltje reist hij van de USA naar China om zijn Chinese keukenkunsten te demonstreren.

Nul33

Met de roots in een Amersfoorts hoekpand neemt Nul33 hun menukaart naar buiten om je te laten proeven wat ze in huis hebben!

Heuvelrug Catering

De Green Egg’s van Heuvelrug Catering gaan mee in de stoet van Lepeltje Lepeltje Amersfoort! Proef hoe de mannen hun kunsten vertonen met de magische barbecue’s.

Toko BoCo

Toko BoCo on tour! De Indonesische keuken uit Amersfoort staat klaar voor een verrukkelijke en vurige hap. De caravan maakt overuren: rendang, sambal goreng boontjes en Javaanse Lazy Saté Ajam zetten je smaakpapillen in vuur en vlam!

The Blueberry

New York meets Amersfoort! Taarten zo hoog als wolkenkrabbers en cupcakes zo gelikt als Wall Street. Bij Blueberry zijn homemade drankjes en lekkere tussendoortjes te verkrijgen!

Corazon *

Wat hout, een vliegtuigtrolley, bakfiets en een broodjesmolen. De Amersfoortse bakkers van Corazon Bakery fabriceren op spectaculaire wijze de kakelverse broden of koeken uit hun houtje touwtje oven!

Bugzz

Bugzz serveert deze heerlijke beessies gewoon! De proteine bommetjes smaken als nootjes, zongedroogde tomaten, popcorn en rijstwafels.

Amaro's Restaurant D'Amour

De gasten van Amaro’s bouwden een barbecuekar die een vlammende primeur maakt tijdens Lepeltje Lepeltje! Gruwelijk lekkere softshell taco’s met pulled chicken, vegetarische vulling of hele stukken kip.

MILF

De gerechten van Man, I love Fish ogen beter dan mooie moeders! Vis met een vleugje Mexicaans, want wie houdt er niet van?

Licor 43 Sangriabar *

Zon, Licor 43 en zinderende sangria’s. Tezamen met haar beste dranken verkrijg je bij Licor 43 Sangriabar een glas vol temperament. Of als het even kan: gewoon een hele kan.

Vuurproeven *

Laag en traag vlees en vega van Vuurproeven. De BBQ-bazen roken het vlees op lage temperatuur en beginnen met grillen als jij nog aan je ochtendkoffie lurkt. Een vleessensatie om niet snel te vergeten.

Stadsfruit *

Met ijskoude smoothies en fruitige sappies verzorgt Stadsfruit de vitamines van Lepeltje Lepeltje. Liquid love van de vitamineboer uit de Domstad.

August *

FairChain koffie met een flinke scheut ondeugendheid! Taart en koffie wordt je voorgeschoteld in een badjas, maar jij komt gegarandeerd je bed uit voor deze koffie. Drink je bakkie op het dakkie van de mobiele koffieshop August.

Belicio *

Belicio heeft ijsinspiratie opgedaan over de hele wereld en dat zie je koeltjes terug in de bakken van de ijscokar. Ze scheppen maar al te graag. Geniet van het zonnetje op je bol en de ijsbol op je hoorntje.