Workshops en demonstraties op Lepeltje Lepeltje

Voor het eerst worden er verschillende workshops en demonstraties toegevoegd aan het programma. Bij verschillende cateraars en biermeesters worden de handen uit de mouwen gestoken. Altijd al willen weten wat voor lekkers er in een Marokkaanse tajine gaat? Of droom jij al jaren van een eigen gemaakte luxe pannenkoek? Hieronder staat wat voor lekkers je zelf kan (leren) maken in het Ter Pelkwijkpark. Voor de bierliefhebbers is er ook nog een bierproeverij en voor de techniek achter de ravioli hoef je niet meer naar Italië toe. Lekker nippen van je eigen gemaakte cocktail is ook zeker mogelijk!

Pannenkoeken bakken met Den Potsenmaeker
Na deze workshop kan jij de lekkerste pannenkoeken maken, flip jij ze om als een pro én kan je genieten van je zelfgemaakte pannenkoek! Inschrijven kan via de inschrijflijst bij de foodtruck van Den Postenmaeker.

Bierproeverij
Tijdens deze proeverij word je verrast met de smaak van verschillende sappige speciaalbiertjes. Inschrijven kan via de inschrijflijst bij de Mooie Bierenbar.

Hoe maak je een cocktail?
Na deze workshop kan jij een echte cocktail bouwen, is jouw garnering altijd on point én ga je een heerlijke cocktail proeven. Inschrijven kan via de inschrijflijst bij Studio S.

Het geheim achter een heerlijke tajine.
Habibi’s chefkok Yamna zal tijdens het koken uitleggen hoe een tajine gevuld wordt. Meer kennis over de ingrediënten, Marokkaanse kruiden en de bereidingstijd is een garantie! Iedereen mag komen kijken, loop gewoon even langs.

Een kijkje achter de ravioli schermen
El Macchina di Ravioli maakt ravioli als een pro. Van pasta persen tot het vullen van zo’n heerlijk kussentje. Waarom naar Italië als je ook gewoon even langs kan lopen?